Design, duurzaamheid en keuzevrijheidLees meer
Bekijk de 3d-voorstelling en neem een kijkje in het fantastische woonconcept Kubusvilla. Stap naar binnen, dwaal rond in het huis, geef uw meubels in gedachten vast een plekje en fantaseer over uw woontoekomst: Kubusvilla maakt deze droom werkelijkheid!

Vergelijk

Met een kavel in het bezit of op het oog, begint de zoektocht naar een geschikte woning die aan al uw (woon)wensen voldoet. Er zijn aanbieders genoeg als u een huis wilt laten bouwen. Waarom voor Kubusvilla kiezen?

Als u Kubusvilla vergelijkt met andere zogenaamde kant-en-klare kubistische woningconcepten, dan springt Kubusvilla eruit vanwege de energiezuinige en duurzame uitgangspunten en de mogelijkheid tot eigen inbreng. Meer over hoe energiezuinig  en duurzaam de woning precies is, kunt u uitgebreid op deze website vinden.

Flexibele indeling
Dankzij de mogelijkheid tot eigen inbreng van de eigenaar, ondanks de basis uitgangspunten, valt Kubusvilla zeer positief op tussen andere, vergelijkbare woningconcepten. Zo is de indeling van Kubusvilla zeer flexibel. Een jong gezin heeft andere woonwensen dan een familie die een mogelijkheid zoekt voor bijvoorbeeld inwonende, oudere familieleden. Al deze wensen en voorkeuren neemt u mee bij de flexibele indelingsmogelijkheden van uw eigen Kubusvilla. De binnenmuren zijn niet dragend en kunnen dus naar eigen wens worden ingedeeld. U heeft keuze uit 4 typen indeling op de begane grond en 3 op de eerste verdieping. Bij 'Prijzen' kunt u de plattegronden van de verschillende indelingen zien.  

Vergelijken

Persoonlijke ‘look’
Daarnaast maakt de bijna oneindige keuze aan gevelafwerkingen dat iedere Kubusvilla ook van buiten een heel eigen, unieke, persoonlijke uitstraling heeft.

Duurzaam is standaard
In vergelijking tot andere aanbieders van moderne, kubistische woningen valt Kubusvilla positief op door de vooraf vaststaande prijs, de korte bouwtijd en het feit dat vereiste systemen voor energiezuinigheid en duurzaamheid geen (prijzige) extra opties, maar gewoon de standaard zijn.

Veel stress en een lange (vaak langer dan geplande) bouwtijd ervaren de meeste mensen die een eigen huis laten bouwen als grootste nadelen. Bij Kubusvilla heeft u hier geen last van. Wel heeft u alle voordelen: een schitterende, moderne woning waarbij het ontwerp van de architect en de kosten van de aannemer al zijn inbegrepen in de prijs. En direct voor iedere Kubusvilla de nieuwste, duurzaamste toepassingen: echt een woning van deze tijd!