Design, duurzaamheid en keuzevrijheidLees meer
Bekijk de 3d-voorstelling en neem een kijkje in het fantastische woonconcept Kubusvilla. Stap naar binnen, dwaal rond in het huis, geef uw meubels in gedachten vast een plekje en fantaseer over uw woontoekomst: Kubusvilla maakt deze droom werkelijkheid!

Prijzen

Een geweldige, unieke woning die aan al uw moderne woonwensen voldoet en ook nog heel scherp geprijsd: dát is Kubusvilla.
 
De indeling van Kubusvilla is zeer flexibel. Een jong gezin heeft andere woonwensen dan een familie die een mogelijkheid zoekt voor bijvoorbeeld inwonende, oudere familieleden. Doordat de binnenmuren bij Kubusvilla niet dragend zijn, kunnen deze wensen meegenomen in de indeling. U heeft daarin de keuze uit 4 typen indeling op de begane grond en 3 op de eerste verdieping.

 

Prijzen en meer
 
Variant 1
Variant 1 behoort bij verdiepingsvariant 1.
Prijs: € 372.000,-- incl. BTW
 
 
Variant 2
Variant 2 behoort bij verdiepingsvariant 2 
Geschikt voor inwoning ouders of andere familieverbanden. Op de begane grond komt een 2e badkamer en een slaapkamer van 26 m². Op de verdieping komt een slaapkamer, een technische ruimte/berging en een woonkamer met openkeuken .
Prijs: € 388.000,-- incl. BTW
 
 
Variant 3
Variant 3 behoort bij verdiepingsvariant 3. Geschikt voor inwoning ouders of andere familieverbanden, echter zonder extra 2e badkamer op de beganegrond. Op de begane grond vervalt de slaapkamer en op deze plaats komt de keuken te staan. Op de verdieping komen twee slaapkamers, een technische ruimte/berging en een woonkamer met openkeuken. Op de verdieping wordt van het dakterras dus een extra slaapkamer gemaakt van 15m².
Prijs: € 385.000,-- incl. BTW
 
 
Variant 4
Variant 4 behoort bij verdiepingsvariant 2. Geschikt voor inwoning ouders of andere familieverbanden. Op de beganegond komt een 2e badkamer en i.p.v. een garage wordt een slaapkamer van 16 m² en een berging van 14 m² gemaakt. Een losse extra (dubbele)garage kan optioneel worden bijgeleverd.
Prijs: € 389.000,-- incl. BTW
 
 
De inhoud van deze prachtige Kubusvilla's is bouwkundig gezien ca. 900m³.

Prijzen en meer
 
De genoemde prijzen zijn gebaseerd op de Technische Omschrijving en inclusief:
• 21% BTW
• Basis-heiwerk
• Bijzonder modern en energiezuinig warmtepomp
• Zonnepaneel
• Zeer luxe gevelafwerking
• Keramische wanden en binnenwanden 
• Aluminum-kozijnen met driedubbele beglazing

Lees meer over de topklasse leveranciers van alle prachtige, duurzame producten en materialen en samenwerkingspartners van Kubusvilla onder 'Partners'
 
Een geweldige prijs-kwaliteitverhouding: daar staat Kubusvilla voor!