Design, duurzaamheid en keuzevrijheidLees meer
Bekijk de 3d-voorstelling en neem een kijkje in het fantastische woonconcept Kubusvilla. Stap naar binnen, dwaal rond in het huis, geef uw meubels in gedachten vast een plekje en fantaseer over uw woontoekomst: Kubusvilla maakt deze droom werkelijkheid!

Persoonlijke, moderne uitstraling

Een kubistische villa: prachtig strak en modern vormgegeven. Maar geen Kubusvilla is hetzelfde omdat u de mogelijkheid heeft uw eigen gevelsteen uit te kiezen. De keuze is enorm: u kunt variëren qua kleur, materiaal, structuur…

U kunt denken aan een afwerking van fraai stukadoors pleisterwerk, hoogglans graniettegels, natuursteen, gebakken keramische steen (bijvoorbeeld in zand, antraciet, oud-rood of oranje). En wat dacht u van marmeren geveltegels van onder meer Porcelanosa en Venis, of met ecologisch verantwoorde topmaterialen zoals de versmalde Westwalder Edelklinkers van één van de bekendste keramische fabrieken waarmee u een prachtige, luxe uitstraling creëert? Of toch liever de moderne, exclusieve look van gecoat aluminium van Alucopal?

Modern, persoonlijk design Modern, persoonlijk design Modern, persoonlijk design
Modern, persoonlijk design Modern, persoonlijk design Modern, persoonlijk design

U bepaalt de kleur (zie mogelijkheden), stijl en uitstraling van uw woning helemaal zelf! Fabrikant Steni biedt bijvoorbeeld variatie in kleur en soort natuursteen of gevelplaten, om vast een idee te krijgen van de vele mogelijkheden. 


Indeling
Ook de indeling van de woning maakt dat iedere Kubusvilla geheel aan de persoonlijke woonwens van de eigenaar voldoet. Een jong gezin heeft immers heel andere woonwensen dan een familie die een mogelijkheid zoekt voor bijvoorbeeld inwonende, oudere familieleden. Al deze wensen en voorkeuren neemt u mee bij de flexibele indelingsmogelijkheden van uw eigen Kubusvilla. De binnenmuren zijn niet dragend en kunnen dus naar eigen inzicht worden ingedeeld. U heeft keuze uit 4 basistypen indeling op de begane grond en 3 op de eerste verdieping, die u naar believen kunt combineren. Andere indelingen zijn echter mogelijk.

 

Indeling 1
 
 
Indeling 2
 
Geschikt voor inwoning ouders of andere familieverbanden. Op de begane grond komt een 2e badkamer en een slaapkamer van 26 m². Op de verdieping komt een slaapkamer, een technische ruimte/berging en een woonkamer met openkeuken .
 
 

Indeling 3
 
Geschikt voor inwoning ouders of andere familieverbanden, echter zonder extra 2e badkamer op de begane grond. Op de begane grond vervalt de slaapkamer en op deze plaats komt de keuken te staan. Op de verdieping komen twee slaapkamers, een technische ruimte/berging en een woonkamer met open keuken. Op de verdieping wordt van het dakterras dus een extra slaapkamer gemaakt van 15m².
 
 

Indeling 4 
 
Geschikt voor inwoning ouders of andere familieverbanden. Op de beganegond komt een 2e badkamer en i.p.v. een garage wordt een slaapkamer van 16 m² en een berging van 14 m² gemaakt. Een losse extra (dubbele)garage kan optioneel worden bijgeleverd.