Design, duurzaamheid en keuzevrijheidLees meer
Bekijk de 3d-voorstelling en neem een kijkje in het fantastische woonconcept Kubusvilla. Stap naar binnen, dwaal rond in het huis, geef uw meubels in gedachten vast een plekje en fantaseer over uw woontoekomst: Kubusvilla maakt deze droom werkelijkheid!
U heeft een geweldige kavel op het oog (misschien zelfs al gekocht) en bent op zoek naar hét droomhuis om daarop te laten bouwen. Energiezuinig en duurzaam wonen vindt u belangrijk, maar de woning moet natuurlijk ook modern, persoonlijk en comfortabel zijn. Dan bent u bij Kubusvilla aan het juiste adres!

Deze unieke en zeer moderne villa sluit aan bij alle woonwensen van deze tijd:
 
Door gebruik van een warmtepomp wordt het water en de hele woning verwarmd in de winter en gekoeld in de zomer. Uw koeling en warmte komt gewoon uit de grond onder uw bijzonder goed geïsoleerde huis. En dankzij ultra dunne zonnepanelen en een uniek daksysteem wordt ook de warmte van de zon optimaal gebruikt. Een gasaansluiting en hoge energiekosten zijn dus voorgoed verleden tijd als u kiest voor Kubusvilla.
Lees meer over energiezuining »
Kubusvilla’s worden gebouwd van duurzaam, kwalitatief hoogwaardig materiaal en bij het ontwerp zijn goed doordachte keuzes gemaakt: ultra dunne zonnepanelen op het platte dak, 3-dubbel glas en stevige, goed geïsoleerde keramische muren en klimaatvloeren. Dat maakt de woning comfortabel, milieuvriendelijk en bijzonder duurzaam.
Lees meer over duurzaam »
Het oog wil ook wat! Kubusvilla’s zijn ruime, lichte woningen; modern en strak vormgegeven. Hoe de gevel (en dus de aanblik van uw huis) eruit gaat zien? Helemaal aan u! U kunt uw eigen gevelbekleding kiezen uit een enorm gevarieerd aanbod materiaal- en kleurmogelijkheden. Ook de binnenruimtes van het huis kunnen naar eigen wens ingedeeld worden. Zo voldoet Kubusvilla geheel aan uw persoonlijke woonwensen en is iedere woning uniek!
Lees meer over modern, persoonlijk design »
 
In slechts 10 weken is de bouw van uw Kubusvilla een feit. Ontworpen door een voortreffelijke architect en voorzien van alle moderne gemakken. Een ervaren, betrouwbare aannemer staat klaar om uw Kubusvilla te gaan bouwen. Lees snel verder en laat uw woondroom uitkomen!