Design, duurzaamheid en keuzevrijheidLees meer
Bekijk de 3d-voorstelling en neem een kijkje in het fantastische woonconcept Kubusvilla. Stap naar binnen, dwaal rond in het huis, geef uw meubels in gedachten vast een plekje en fantaseer over uw woontoekomst: Kubusvilla maakt deze droom werkelijkheid!

Duurzaam

Door te kiezen voor kwalitatief goede, sterke en natuureigen materialen is Kubusvilla een zeer duurzame, milieuvriendelijke woningkeuze.
 
Keramische muren
Zo worden de muren van uw Kubusvilla gemaakt van keramiek. Deze duurzame
steensoort heeft goede thermische en geluidsisolerende eigenschappen, is licht in gewicht en toch ijzersterk én krimpvrij. Verder zijn de binnenmuren kostenefficiënt en snel te bouwen. Lees meer
 
 Duurzaam


Isolatiemateriaal
Kubusvilla is uitstekend geïsoleerd met xps isolatieplaten, die bekend staan om de gesloten celstructuur en daardoor bijzonder warmte-isolerend zijn en ongevoelig voor vocht. Ook is het een zeer duurzaam product, doordat het zogenoemde x-foam met dezelfde productprestaties een hogere isolatiewaarde dan gebruikelijk levert. Dat zorgt voor een vermindering van de uitstoot van broeikasgassen, helpt om de energierekening te verlagen, de CO-2 uitstoot van de woning te verminderen en biedt een meer comfortabel binnenklimaat. Lees meer over isolatiemateriaal
 
Vloeren
De vloeren van Kubusvilla zijn zogeheten klimaatvloeren. Deze dragen bij aan een comfortabele, energiezuinige klimaatbeheersing in huis door middel van betonkernactivering. In de vloeren zijn warmtevoerende leidingen verwerkt. Vanuit de betonkern worden de binnenruimten van de woning verwarmd of gekoeld. Dit is een beproefd, succesvol systeem dat in het buitenland bij meer extreme klimaten veel gebruikt wordt. Lees meer over klimaatvloeren
 
 
 
 
 
 
Duurzaam
Ramen en kozijnen
Uw Kubusvilla is een heerlijk, lichte woning, voorzien van veel grote ramen die bijdragen aan een fijne, ruimtelijke sfeer in huis. Door 3-dubbel glas te gebruiken doen de vele ruiten niets af aan de uistekende isolatie van de woning. Gekozen is voor de duur(zaam)ste variant: aluminium kozijnen. Aluminium kozijnen zijn eenvoudig in onderhoud, blijven mooi, gaan heel lang mee en zijn daardoor bijzonder duurzaam en passen goed bij de moderne uitstraling van Kubusvilla. De aluminium kozijnen worden voorzien van een zogeheten thermische onderbreking, waardoor er geen koudebrug ontstaat en de kozijnen ook niets afdoen aan de goede isolatie van de woning.
 
Meer informatie over de luxe, onderhoudsvrije kozijnen van Schüco 
 
 
 
Dakbedekking
Het dak van uw Kubusvilla wordt bedekt met een Energydak: een geweldig, innovatief systeem dat de energie van zonnewarmte opslaat in zogeheten collectoren. Deze zijn gevuld met leidingen waar een water/glycoloplossing doorheen loopt, die warmte aan het dakvlak ontrekken en als bijkomend voordeel het dak koelen. Dit systeem zorgt voor duurzame, schone energie en minder CO2-uitstoot. Ook werkthet Energydak samen met de warmtepomp en de ondergrondse bron wat alles bijdraagt aan een comfortabel klimaat in huis en vermindering van de energiekosten.
 
Daarbij liggen op het dak ook nog eens enkele flexibele, platte zonnepanelen: een milieuvriendelijke, bewuste keuze. Doordat deze zonnepanelen niet meer hellend, maar ook plat geplaatst kunnen worden, hebben ze een hoger rendement (dat betekent meer vermogen voor u) en zijn door deze wijze van aanbrengen ook nog eens mooi onzichtbaar.
 
Lees meer over het Energydak en de zonnepanelen  
 
Met Kubusvilla maakt u een milieubewuste, duurzame keuze voor een schitterende woning, gebouw met mooi, modern en kwalitatief zeer goed materiaal.