Design, duurzaamheid en keuzevrijheidLees meer
Bekijk de 3d-voorstelling en neem een kijkje in het fantastische woonconcept Kubusvilla. Stap naar binnen, dwaal rond in het huis, geef uw meubels in gedachten vast een plekje en fantaseer over uw woontoekomst: Kubusvilla maakt deze droom werkelijkheid!

Concept

Kubusvilla is een geweldige, moderne villa die voldoet aan al uw bouw- en woonwensen. Een vaste prijs, 10 weken bouwtijd, een geweldig ontwerp, betrouwbare aannemer en fantastische materialen zijn de ingrediënten voor uw droomhuis. De moderne, kubistische woning is zeer energiezuinig en bijzonder duurzaam en heeft veel mogelijkheden voor een persoonlijke, eigen inbreng.
 
Prettig voor de portemonnee, goed voor het milieu en helemaal van deze tijd. Dankzij uitstekende isolering en slimme, bewezen besparende keuzes zoals onder meer een warmtepomp, betonkernactivering en een innovatief dakbedekkingsysteem wordt in uw Kubusvilla ongekend efficiënt omgegaan met energie. Dat betekent heerlijk, comfortabel wonen en een zeer aangename binnentemperatuur dankzij natuurlijke, kostenbesparende energiebronnen.
Lees meer over energiezuining »

Het woord duurzaam kan zowel verwijzen naar tijdsduur (bestendig of lang meegaand) als wel naar duurzame ontwikkeling (een ontwikkeling is die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen).
Bij Kubusvilla bedoelen we met duurzaam beide definities. Onze materialen zijn duurzaam omdat we bewust gekozen hebben voor sterke, kwalitatief goede materialen die de tand des tijds goed kunnen weerstaan en lang meegaan en mooi blijven. Zoals keramische muren, extra sterk isolatiemateriaal, driedubbel glas en aluminium kozijnen. En deze materiaalkeuze draagt bij aan een duurzame ontwikkeling. Door met Kubusvilla een kwalitatief goed, lang meegaande woning te bouwen, waarbij zuinig wordt omgegaan met energie en voor innovatieve, andere manieren van energiewinning gekozen wordt, voorziet Kubusvilla in alle moderne, hedendaagse woonwensen zonder het milieu te belasten en het vermogen van toekomstige generaties in gevaar te brengen. Lees meer over duurzaam »

 
Kubusvilla is behalve zeer energiezuinig en duurzaam, ook nog eens een prachtige, moderne, strak vormgegeven kubistische villa, met zorg ontworpen door een zeer getalenteerd architect. U kunt de woning een heel eigen, persoonlijke uitstraling geven dankzij de bijna oneindige keuze in gevelafwerking. Ook de indeling is zeer flexibel (doordat de binnenmuren niet dragend zijn) en sluiten dus compleet aan bij uw persoonlijke woonwensen.
Lees meer over modern, persoonlijk design »

Concept
 
Geweldige afwerking
En bij dit alles wordt uw Kubusvilla als vanzelfsprekend tot in detail afgewerkt met onder meer: mechanische ventilatie in toiletten, luxe sanitair, zeer luxe (onder andere Porcelanosa en Venis) wand- en vloertegels, luxe, maar bovenal praktische binnendeuren, een schitterende beukenhouten trap, traphek en aftimmering. De woning wordt voorzien van schilderwerk en opgeleverd met behangklare wanden.
 
In slechts 10 weken is de bouw van uw Kubusvilla een feit! Ontworpen door een uitstekende architect en voorzien van alle moderne gemakken. Een ervaren, betrouwbare aannemer staat klaar om uw Kubusvilla te gaan bouwen. Lees snel verder, bekijk de 3d-voorstelling (link), neem contact op en laat uw woondroom uitkomen!
 
Contact
Lees op de website nog veel meer over Kubusvilla en neem bij vragen of interesse contact op met de medewerkers van Kubusvilla, door te mailen naar info@kubusvilla.nl of te bellen met 0317-619076