Design, duurzaamheid en keuzevrijheidLees meer
Bekijk de 3d-voorstelling en neem een kijkje in het fantastische woonconcept Kubusvilla. Stap naar binnen, dwaal rond in het huis, geef uw meubels in gedachten vast een plekje en fantaseer over uw woontoekomst: Kubusvilla maakt deze droom werkelijkheid!

Bouwzekerheid

Kubusvilla’s worden gebouwd onder de Garantie- en Waarborgregeling van Woningborg. 

Met de Garantie- en Waarborgregeling garanderen wij dat uw Kubusvilla aan vereiste bouwtechnische voorwaarden voldoet. Mocht het echter gebeuren dat de woning bouwkundige mankementen vertoont, dan kan dankzij de Garantie- en Waarborgregeling een beroep worden gedaan op de garantie en is de projectontwikkelaar van Kubusvilla, indien deze mankementen onder garantie vallen, verplicht deze te verhelpen. Een fijne, extra zekerheid!

Het verzekeringsbedrijf Woningborg is gespecialiseerd is in het waarborgen van woninggaranties. Bij Woningborg staan circa 1100 bouwondernemingen ingeschreven en jaarlijks verstrekken zij 15 a 20.000 waarborgcertificaten aan kopers van nieuwe woningen die gebouwd worden door de hen ingeschreven bouwondernemingen.

De financiële specialisten bij Waarborg beoordelen de solvabiliteit en liquiditeit van de bouwonderneming en krijgen daarmee inzicht in de financiële draagkracht van een onderneming, waardoor ze het risico op eventueel faillissement kunnen beperken. Daarnaast toetsen hun technisch specialisten de ondernemingen op deskundigheid en vakbekwaamheid.

Omdat Woningborg een verzekeringsmaatschappij is, staat zij onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB).

Dit alles om volledig zekerheid te kunnen garanderen bij de bouw van uw droomhuis!